MEKAN.SIZ FORUMLARI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MEKAN.SIZ FORUMLARI

FLATCAST RADYOLARI YARDIM FORUMU

AnasayfaPortalliGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

KONU AÇMADAN OKUYUNUZ

YazarMesaj
MEKAN.SIZ
YÖNETİCİ

YÖNETİCİ
MEKAN.SIZ

Erkek
Ülke : TÜRKİYE
Deneyim : YÖNETİCİ

Mekansız Forum : <marquee>http://mekansiz.forumzen.com MEKAN.SIZ FORUM</marquee>
Seviye : KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Repbitposyt2
Forum ödülü : KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Oscartt5
Msj ödülü : KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Reput300an1KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Ref15ux1

Tuttugunuz klüp : KONU AÇMADAN OKUYUNUZ 1447
Ruh haliniz : KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Mesgul
REP PUANI :
path="" title="" permalink="">

KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Empty
MesajKonu: KONU AÇMADAN OKUYUNUZ   KONU AÇMADAN OKUYUNUZ Icon_minitimePerş. Nis. 19 2007, 20:42

Öncelikle herkese ECOFM WEB RADYOSU FORUMUNA HOŞGELDİNİZ diyoruz.

Her yerde oldugu gibi burda da bir iki Kurallar var, bu kurallar sizin forumda daha kolay ve cabuk yardim amaclidir. Kurall degilde daha cok yardim olarak sayin.

Bir üyenin acmis oldugu konu icerisine baska konu ile ilğili soru sormayin acmayin
-bir soruya daha cabuk yardim alma düsüncesinle 1 den fazla baslik altinda konu acmayalim lütfen
-konu acarken basligi net ve kisa bir sekilde yazin " yardimmm, imdatt, cabuk acil bakarmisiniz , pls help "vs.. seklinde baslik yazmayalim
-yapilmiz paylasimlara bir yorum yazmayi unutmayiniz, bu tek bizim sizlere sundumuz paylasimlara degil Üyelerimiznde sundu paylasimlar icin gecerlidir, bu konuyu biraz radyo da DJ siniz ve dinleyiciler geliyor tek bir kelime sohbet etmiyor tek yazdiklari filancadan filanca sarkiyi calarmisin ve yine kenara cekilir e benzer

Saygilarimizla
ECOFM YÖNETİMİ
https://mekansiz.catsboard.com/

KONU AÇMADAN OKUYUNUZ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-