Alistik Artik Babam Bayilirim Benim Bildigim Sen Gonder Allah'im Gonul Hemserim Isyanim Var Kara Gozlu Cingenem Nerdesin Yalniz Kaldim O Simdi Asker Sana Soz Sokul Gecelerime Yaradanim
Allah'im Al Onun Askini Benden Bu Can Sensiz Yasarmi Cennetim Sensin Gitti Ihtiyacim Var Illede Roman Olsun Kanacak Goz Var Mi Bende Ne Faydasi Var Uzme Canini Yakipta Gitti Yanina Birakirmiyim
Asigim Sana Basimiza Gelene Bak Boyle Ayrilik Olmaz Can Veriyorum Deli Ettin Ecel Olsun Gul Ali Hasret Hava Nasil Oralarda Kaybolan Yillar Keklik Gibi Limoncu Ne Olmus Sana Potpori Senin Neyine Sukurler Olsun Zor Yillar
Kibariye - Ben Ayakta Aglarim -------------------------------
Agla Al Gotur Ben Ayakta Aglarim Bir Yurek Kaldi Bende Biz Sevdik Gidecek Yerimmi Var Gucendim Hayat Iki Arada Bir Derede Iki Arada Bi Derede (Mahalle Version) Imdat Kara Gozlum Ogul Terketmek Yok Yalan Yarim
Ask Pinari Benim Dunyam Biraz Sana Biraz Bana Civi Civiyi Soker Elhamdulillah Geceler Gittin Gideli Gonlum Senindir Gunesi Biz Uyandirdik Iki Gozum Iki Cesme Kahrolayim Kar Yagiyor Kimbilir Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam Oldu Olacak Sari Saclarindan Sen Suclusun Sevda Degil Sorma Tutsak Vazgectim Vur Gitsin Beni
Affet Beni Anacigim Aglarim Ah Istanbul Benim Ol Beni Unutma Donmelisin Emmoglu Gun Oldu Hukum Giymisim Onun Adi Rahime Sevildigini Bil Simdiki Aklim Olsa
Aglamak Yok Yuregim Boyun Egmem Bulunur Dayanamam Hukumdar Kanima Girdin Neredesin Sende Tutuklu Kaldim Seni Sensiz Yasarken Sus Konusma Talihsiz Kadinmisim Talihsiz Kadinmisim (Enstrumantel)
Cal Para Caresizim Ecele Sitem Gelin Agiti Hancer Hep Beni Dusuneceksin Ikimizde Yalanciymisiz Itirazim Var Ne Gel Sor Halimi Sabredemedim Yasamak Bu Degil
Aklimdan Cikmiyorsun Ben Agliyorum Cal Para Cok Muhabbet Tez Ayrilik Getirir Donme Sevgilim Dunyami Yiktin Hatirasi Var Kurtar Beni Allah'im Takma Kafani Umutsuz Ask
Kibariye - Hayat Merdiveni ----------------------------
Allah'im Ne Buyuksun Caresizim Ben Dert Yagmuru Elveda Diyecegim Felek Yine Oyun Etti Gidisin Olum Olsada Hayat Merdiveni Tastan Tasa Vurdum Basimi Vurun Vurun Beni Oldurun Yollara Benzedim
Ayiramaz Kimse Bizi Donusum Muhtesem Olacak Garibim Oy Hadi Bana Gel Ne Bicim Ask Bu Neden Agliyorsunuz Gozlerim Olmadi Olmuyor Olumune Bu Sevda Oynama Benimle Piti Piti Tenim Usur Ufukta Ask Gorunuyor
Kibariye - O Simdi Asker --------------------------
Anilarim Var Anne Deli Ettin Ecel Olsun Katar Katar Olmus Keklik Gibi Kanadimi Suzmedim Ne Olmus Sana O Simdi Asker Ruyalarim Olmasa Sanssizim Sen Ask Nedir Bilirmisin Simarik Sevgilim Sukurler Olsun Tovbe
Kibariye - Sarkilara Hayat Veren ---------------------------------
Akilli Ol Allah Icin Allah Kadirdir Canim Efendim Eledim Eledim Enstrumental Gidiyorum Insallah Kan Cicekleri Seninle Ilk Defa Sen Ne Bicim Sevgilisin Vurgun Vurma Gurbet Ya Benim Olursun Yuregimden Vurdun Beni
Allah Vergisi Bitanem Canim Dediklerim Damla Damla Fayda Yok Dostum Herkesin Bir Sevdasi Var Her Sabah Isyan Etmiyorum Kaderinden Kurtulan Varmi Kader Kurbaniyim Neden Yalan Dunya
Aglarim Akilli Ol Allah Icin Allah Kadirdir Canim Efendim Can Veriyorum Civi Civiyi Soker Insallah Seninle Yine Vurma Gurbet Ya Benim Olursun Ya Hic Kimsenin Yuregimden Vurdun Beni
Anne Can Veriyorum Emmoglu Gidiyorum Illede Roman Olsun Kader Kurbaniyim Katar Katar Olmus Kaybolan Yillar Peri Kizi Sanssizim Sevildigini Bil Sevmenin Zamani Simarik Sevgilim Sira Daglar Tovbe Yuregimden Vurdun Beni